[VlDEO] Baru BeIi Honda Civic Tak Sampai 24jam, Pemilik Kcewa Kereta TenggeIam Dalam Bnjir

Model Honda Civic FD sudah berusia hampir 16 tahun pada tahun ini, namun kereta tersebut masih menjadi rebutan serta pilihan di kalangan kaki kereta dalam masyarakat kita.

Baru-baru ini tuIar video TikT0k oleh @ery_ryy di mana sebuah H0nda Civic milik kawannya bukan sahaja ditenggeIami air bnjir di bahagian luar bahkan turut memasuki ruangan kabin dalam kereta yang diletakkan di sekitar kawasan perumahan Taman Sri Berembang, Klang.

Walaupun video tersebut pendek berdurasi kurang 10 saat itu, namun ‘kepedihannya’ turut dirasai oleh para penonton yang memahami perasan pemilik kereta tersebut.

Tambah orang ramai lagi, mereka berharap agar pemilik kereta tersebut bertabah dengan ‘ujian’ yang menimpa dirinya. Netizen juga mendoakan agar pemilik Honda Civic akan mendapat rezeki yang lebih baik pada masa akan datang.

Jika dilihat video terbabit, nampaknya pemilik Honda Civic itu terpaksa mengeluarkan sejumlah wang lagi untuk membaiki beberapa keretanya yang baru sahaja diletakkan di kawasan rumah tidak sampai 24 jam.

VlDEO:

Kredit: the vocket

Be the first to comment on "[VlDEO] Baru BeIi Honda Civic Tak Sampai 24jam, Pemilik Kcewa Kereta TenggeIam Dalam Bnjir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*