[VlDEO] MaIu Nak KeIuar Sebab Tak KenaI, Gadis BerpeIuh Duduk Sendiri Di PeIamin Tunang

Orang kata, j0doh itu perlu dicari. Meminta bantuan pihak lain untuk mencarikan pasangan yang sesuai merupakan antara salah satu usaha untuk berumah tangga.

Namun begitu, anak-anak muda zaman sekarang lebih memilih untuk berkenalan dan bercinta dahulu dengan pilihan masing-masing berbanding ditentukan oleh orang tua.

Bertunang pilihan orang tua

Walau bagaimanapun, hal ini berbeza dengan perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Mex Gojes apabila memuat naik video pertunangan adik tersayang yang mana pasangannya merupakan individu yang dicarikan oleh ibu mereka.

Dalam video berkenaan, dapat dilihat reaksi awal adiknya yang agak malu untuk duduk di peIamin bagi menyarung cincin tunang kerana tidak pernah kenal, bertemu apatah lagi berhubung dengan encik tunang.

Situasi lucu berjaya dirakam apabila adik kepada pengguna TikT0k itu sempat ditarik ibu mereka untuk ke depan dan duduk dipeIamin.

Berpeluh juga dekat peIamin tu

Menerusi ruangan k0men, masing-masing mengakui faham akan perasaan gadis tersebut yang pastinya sedang berdebar teruk memandangkan tidak pernah bertemu sebelum ini.

VlDEO:

Sumber: TikT0k, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] MaIu Nak KeIuar Sebab Tak KenaI, Gadis BerpeIuh Duduk Sendiri Di PeIamin Tunang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*