Salam Tkziah, Ank Perempuan Safura Yaacob MninggaI Dunia

PeIakon dan penyanyi, Safura Ya’cob telah memaklumkan khabar duka mengenai anak perempuannya, Noor Shafiela yang telah kembali ke rhmatullah, hari ini.

Penyanyi yang sinonim dengan lagu Sedalam Mana Cintamu ini berk0ngsi khabar dvka itu bersama peminat menerusi satu hantaran di akaun Instagram miliknya.

“Alhamdulillah…ciuman trakhir mama buat Not…wangi seharum kasturi …semoga Allah tempatkan kamu anak ku Noor Shafiela didlm syurga Allah…..Aamiin..,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAFURA YA’COB (@safurashah)

“Innalilahiwainnailairojiun, salam tkziah buat seisi keluarga ,al fatihah buat arwh,” tulis rakan peIakon Zarina Zainuddin.

“Salam Tkziah buat sis Safura dan keluarga … Alfatihah (dibaca),” titip lagi seorang wargamaya.

“Innalillaahi wainna ilaihi rooji’uun. Tkziah buat akak dan keluarga. Al-Faatihah,” tulis peminat.

Sekadar informasi, Safura turut dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Nurul Natasha Abdul Rani dan Muhammad Daniel Khaqim Mohd Khairi, hasil perkahwinan yang terdahulu.

Selepas itu, Safura mendirikan rumah tangga bersama peIakon Sahronizam pada tahun 2005 dan dikurniakan 4 orang cahaya mata bernama Yusoff Firdaus, 12, Zara Nur Aisyah, 11, Ariana Sofia, 7 dan Nur Aisyah Mariam yang telah mninggaI dunia ketika berusia tiga tahun pada 2008.

Foto: lnstagram Safura Ya’cob, MH

Be the first to comment on "Salam Tkziah, Ank Perempuan Safura Yaacob MninggaI Dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*