[VlDEO] “Aku Gigih Masak”- lsteri Kcewa Bekal Tak Dijamah, Suami Pilih Makan Mee Segera

Bagi pasangan berkahwin, air tangan isteri umpama pengikat kasih sayang suami. Mana tidaknya, masakan ‘simple’ pun boleh buat si dia gembira terutama ketika kelaparan. Tak perlu membeli makanan, jimat pula tu!

Bagaimanapun, lain pula situasi dihadapi seorang wanita ini apabila bekal dimasaknya sedikitpun tdak dijamah oleh orang tersayang dipercayai suaminya sehingga seolah-olah mengalami kekecwaan.

Menerusi satu perk0ngsian di aplikasi TikT0k, wanita yang menggunakan nama @nia.dalirin97 itu memuat naik video memaparkan tindakannya membu4ng isi bekal tersebut ke dalam tong smpah.

“Katanya tak sempat makan. Sekurang-kurangnya basuh la bekas tu walaupun tak makan. Aku pun tau penat,” luahnya.

Menurut wanita tersebut, dia gigih menyiapkan bekal antara yang bermenukan nasi putih serta telur goreng itu namun si dia lebih memilih untuk menikmati mi segera berbanding hidangan air tangannya.

“Aku gigih masak buatkan bekal, tapi sikit pun tak jamah. Yang dipilih maggi,” tulisnya dalam video berdurasi 19 saat itu.

Meninjau ke ruangan k0men, video meraih 1.3 juta tontonan itu menerima hampir 5,000 komen warganet yang rata-rata turut kcewa dengan sikap suami wanita berkenaan kerana tidak menghargai peng0rbanan pasangan.

Malah segelintir individu berpendapat, lelaki tersebut sepatutnya tahu menjaga hati isteri apatah lagi sudah bersusah payah menguruskan rumah tangga namun dibalas sebegitu rupa.

Sumber: TikT0k @nia.dalirin97, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] “Aku Gigih Masak”- lsteri Kcewa Bekal Tak Dijamah, Suami Pilih Makan Mee Segera"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*