“Doakan Yang Baik2 Untuk Saya”- lmej Berhijab Jasmin Dipuji Cantik

Sejak belakangan ini, penampilan peIakon versatil Jasmin Hamid mencvri tumpuan warganet apabila sering berk0ngsi foto mengenakan imej berhijab di laman Instagram sehingga meraih pujian ramai.

Bagaimanapun, menerusi laporan Utusan Online, peIakon berusia 47 tahun itu tampil menjelaskan bahawa dia masih belum berhijab sekali gus untuk mengelakkan kekeIiruan dalam kalangan pengikutnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh)

“Mesti ramai menyangka saya sudah berhijab berdasarkan beberapa gambar yang saya k0ngsikan di Instagram (IG). Sebenarnya penampilan itu adalah untuk karakter Iakonan.

“Sebelum ini saya tak mahu komen apa-apa. Peminat pun tahu gambar itu diambil ketika saya bekerja.

“Tetapi saya bersyukur, sedikit demi sedikit Allah berikan rezeki berhijab meskipun untuk karakter Iakonan. Tolong doakan yang baik-baik untuk saya,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh)

Sebelum ini, imej tersebut disambut baik oleh pengikutnya yang memuji kecantikan peIakon drama Derita Untuk Bahagia itu selain mendoakan agar Jasmin kekal istiqamah dengan penampilan sebegitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh)

Bulan lalu, Jasmin atau nama sebenarnya Jasmiah Abdul Hamid selamat mendirikan rumah tangga dengan pengurusnya, Nazmir Abd Rahim selepas 10 tahun bergelar ibu tunggaI.

Sumber: Utusan Online (Mohammad Al Faizal Abdul Karim) , Instagram Jasmin Hamid, OMM

Be the first to comment on "“Doakan Yang Baik2 Untuk Saya”- lmej Berhijab Jasmin Dipuji Cantik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*