Lelaki Tak DikenaIi Tertidur Atas Bahu, Gadis BlNGUNG Tak Tahu Nak Respon Apa

Seorang gadis seolah-olah terkjut apabila penumpang lelaki di sebelahnya tertidur di atas bahunya dipercayai di dalam sebuah kapal terbang ketika menuju ke satu destinasi, baru-baru ini.

Menerusi satu ciapan di laman Twitter, gadis berseorangan diri itu memuat naik sekeping foto memaparkan dirinya bersama lelaki tersebut yang terIentok di bahu ak1bat terlena.

“Travel alone tapi tetiba mamat sebelah ni tertidur atas bahu i. Tak tahu nak respond apa ni,” tulisnya petang semalam.

Ciapan itu diulang kicau sebanyak 1,381 kali dan menerima hampir 3,400 tanda suka selain pelbagai reaksi serius dan berseIoroh dalam kalangan warganet berhubung kejadian berkenaan.

Selain masing-masing berk0ngsi pengalaman berdepan situasi seperti itu, ramai menasihati gadis terbabit agar bertindak sesuatu kerana terdapat segelintir individu gemar mengambil kesmpatan terhadap wanita.

Tidak cukup dengan itu, ada juga warganet mendkwa gadis tersebut kon0nnya tidak tahu untuk bertindak berkemungkinan lelaki terbabit juga mempunyai rupa paras yang tampan.

Bagaimanapun, tiada penjelasan lanjut daripada gadis berkenaan berhubung kejadian itu. Harap bukan sekadar ‘c0ntent’, tak elok sekiranya jadi ikutan gadis lain! Jangan mudah biarkan ‘stranger’ dekati kita.

Sumber: Twitter, OMM

Be the first to comment on "Lelaki Tak DikenaIi Tertidur Atas Bahu, Gadis BlNGUNG Tak Tahu Nak Respon Apa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*