[VlDEO] Kereta Kesayangan Terjtuh DaIam Sungai, Reaksi Sayu Pakcik Buat Ramai Sbak

Setiap orang pasti mempunyai barang atau harta kesayangan yang memang sukar untuk ditukar ganti. Berkemungkinan apa yang mereka miliki itu mempunyai cerita serta sentimental value tersendiri dalam kehidupan.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @aiman.paproll apabila berk0ngsi momen sayu sebuah kereta lama milik lelaki wrga emas yang trhumban ke dalam sungai yang berarus.

Kereta kesayangan kemaIangan

Walaupun hanya jtuh di pinggir sungai, namun melihat dari ekspresi lelaki itu cukup sayu dan menyed1hkan kerana kereta itu adalah kenderaan kesayangannya.

Walaupun pemandu kereta iaitu lelaki wrga emas itu selamat, namun keretanya habis r0sak dan dimasuki air serta dipenuhi smpah sarap selepas trhumban ke sungai.

Satu-satunya kereta yang dipunya

Dia yang cuba membersihkan kereta lamanya itu kelihatan tersenyum kelat kerana melihat kondisi kenderaan kesayangannya.

Menurut pengguna TikT0k yang memuat naik video tersebut, kereta itu sudah digunakan oleh lelaki itu sejak @aiman.paperoll kecil lagi dan pernah beberapa kali menumpang kereta tersebut sewaktu ingin ke sekolah dulu.

Sdih tengok pakcik tu

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet berasa sbak melihat reaksi lelaki wrga emas berkenaan apabila mendapati kondisi satu-satunya keretanya berada dalam keadaan sebegitu.

Ada juga yang bermurah hati untuk membantu pakcik berkenaan dan menyuarakan hasrat di ruangan komen bagi mengetahui keberadaan lelaki wrga emas tersebut.

Sumber: TikT0k @aiman.paperoll, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Kereta Kesayangan Terjtuh DaIam Sungai, Reaksi Sayu Pakcik Buat Ramai Sbak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*