Melekat Di Tiang EIektrik, AjaI Tukang Cat Wira Dipandu HiIang Kawalan

Setiu: Seorang tukang cat m4ut manakala adiknya ced3ra r1ngan selepas kereta Proton Wira dinaiki mereka merempvh tiang elektrik di KM 70 Jalan Kuala Terengganu Kota Bharu berhampiran Kampung Banggol di sini hari ini.

Dalam kjadian pada pukul 1.37 tengah hari itu, mngsa, Muhammad Sharil Naim Zulkefli, 20, men1nggal dunia ak1bat keced3raan p4rah pada bahagian kepaIa dan beberapa bahagian b4dan.

Daripada Allah swt kita datang kpd Allah jua kita kembali,Keluarga kami diuji lagi, perkhabaran dvka selepas 23hari pemerg1an ibu saudara.

Alfatihah buat sepupu ku Sharil Naim yg telah mninggaI dunia tghri tadi dalam kemalangan di Setiu, adiknya Sharil Aiman alhamdulillah selamat.

Semoga ditmpatkan di kalangan hambaMu yg beriman dan beramal soleh, Salam tkziah buat Ayahsu sekeluarga di Jerteh Terengganu, Mohon sahabat 2 saya sdekahkan AlFatihah -Emie.

Ketua PoIis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Afandi Hussin berkata, adik mngsa, Muhammad Sharil Aiman pula ced3ra pada bahagian dagu dan tangan.

Beliau berkata, sewaktu kejadian, kedua beradik itu dikatakan dalam perjalanan pulang ke rumah mereka di Kampung Padang Saujana, Permaisuri di sini.

Sewaktu tiba di lokasi kejadian, kereta Proton Wira yang dipandu Muhammad Sharil Naim tiba-tiba hiIang kawalan lalu terb4bas ke bahu jalan.

Kereta dinaiki itu kemudiannya merempvh sebatang tiang lampu, katanya di sini hari ini.

Afandi berkata, m4yat Muhammad Sharil Naim telah dihantar ke Unit F0rensik H0spital Setiu di sini untuk tindakan lanjut.

Tambah beliau, Muhammad Sharil Aiman pula dikejarkan unit kcemasan h0spital sama untuk menerima rwatan.

Semoga keluarga arw4h tabah dengan apa yang berlaku tak disangka begitu cara pemergian arwh, Yang Maha Esa lebih sayangkan dirinya.Al fatihah.

Sumber: MT

Be the first to comment on "Melekat Di Tiang EIektrik, AjaI Tukang Cat Wira Dipandu HiIang Kawalan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*