[VlDEO] Baru Jadi Jnda, Wanita & Bkas Suami Sempat J0get2 Depan Pjabat Ag4ma

Urusan kahwin cer4i bukanlah satu perkara yang boleh dianggap mudah. Namun, melihat dari kehidupan berumah tangga sesetengah pasangan muda ketika ini, ia seakan satu perkara yang diambil ringan.

Katanya lepas cer4i taIak dua

Hal ini samalah seperti perk0ngsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @noralunia apabila dia dengan senang hati menari bersama bekas suami mengikut rentak lagu di aplikasi TikT0k selepas sah bercer4i.

Pengguna TikT0k itu menari bersama bkas suami di hadapan Kompleks Pentadbiran Agama Islam Islam teluk Intan dengan meninggaIkan kapyen di memaklumkan baru sahaja bergelar jnda.

“Officially i J4NDA pada hari ini dengan taIak loro taIak loro (taIak dua) . Terima kasih ex banyak jaga saya sebelum ni . semoga jumpa jod0h yang lebih baik,” tulisnya.

Tengok ulang2 sebab tak percayai lepas cer4i j0get2

Perk0ngsian wanita itu telah mendapat pelbagai resp0n daripada netizen yang rata-rata peIik dengan tindakannya yang menari di hadapan pejabat ag4ma.

Aga juga yang tdak mempercayai bahawa mereka berdua telah bercer4i kerana terlihat gembira sahaja seakan tidak ada perkara serius berlaku.

Namun, apa yang membuatkan netizen berasa kurang enak melihatnya adalah perncer4ian yang berlaku seakan satu permainan buat mereka kerana sempat berjoget TikT0k selepas merntuhkan masjid yang pernah dibina sebelum ini.

Sumber: TikT0k @noralunia, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Baru Jadi Jnda, Wanita & Bkas Suami Sempat J0get2 Depan Pjabat Ag4ma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*