[VlDEO] “Rmuknya Hati”- Tiada Jdoh, Suami Lafaz CERAl OnIine Buat Ramai Sbak

Bagi kaum wanita, lafaz cer4i ketika alam perkahwinan menjadi perkara ‘ng3ri’ untuk didengari selepas rumah tangga gagaI menemui jalan penyelesaian terbaik.

Bagaimanapun, seorang wanita ini reda menghadapi situasi tersebut apabila suaminya melafazkan cer4i taIak satu secara dalam talian selepas setahun mendirikan rumah tangga.

“Allah adalah sebaik-baik perancang. Empat tahun bercinta, setahun perkahwinan,” tulisnya menerusi satu video dik0ngsi di aplikasi TikT0k miliknya @azieysabell semalam.

Menerusi video tersebut, pemilik nama Nur Aziah itu dilihat hadir ke sesi pencer4ian dalam talian yang berlangsung di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang.

Mengenakan jubah dan selendang berwarna hitam, wanita berusia 22 tahun berkenaan duduk dengan tenang di dalam sebuah pejabat di mhkamah tersebut sebelum mendengar suara suaminya meIafazkan cer4i.

Meninjau ke ruangan k0men, video meraih lebih 233,000 tontonan itu menerima hampir 1,000 k0men netizen yang meluahkan rasa sbak dan meruntun jiwa selepas mendengar lafaz berkenaan.

Malah, rata-rata juga berharap Nur Aziah terus sabar dan percaya dengan takdir Allah SWT selain mendoakan agar dia bertemu j0doh terbaik di masa akan datang.

Sumber: TikT0k @azieysabell, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] “Rmuknya Hati”- Tiada Jdoh, Suami Lafaz CERAl OnIine Buat Ramai Sbak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*