[VlDEO] Bawa Anak Pergi Majlis Kawin Bkas Isteri, Lelaki Tersebak Diatas PeIamin

Bercer4i bukan satu fasa untuk bermvsuh, sebaliknya masih terdapat ramai individu yang menjaIinkan hubungan baik dengan bkas pasangan terutama untuk kasih sayang dan masa depan anak-anak.

Bagi Mohd Asraf Firdaus, dia menyambut baik perkhabaran mengenai bkas isterinya yang bertemu j0doh lagi dengan membawa anak lelaki mereka Muhammad Aisy Firash ke majlis pernikahan wanita tersebut baru-baru ini.

Semoga bahagia!

Menerusi perk0ngsian video di aplikasi TikT0k, dia yang juga seorang tukang gunting rambut profesional dilihat menyediakan pakaian untuk anak lelakinya yang berusia empat tahun itu sebelum hadir ke majlis berkenaan.

“Kita nak pergi dekat mama kahwin. Aisy kena pakai baju ni,” tulisnya.

Sedondon anak beranak berona ‘goId’, Mohd Asraf turut merakam momen di atas pelamin bagi meraikan sekali gus sempat mengusik dengan meminta pasangan pengantin memegang tangan antara satu sama lain.

Selepas itu, dia dilihat seolah-olah mengesat air mata bahagia selepas teruja bagi meraikan hari bahagia pasangan mempelai tersebut.

“Papa doakan semoga bahagia dunia hingga ke syurga untuk mama dan ayah baru awak Aisy,” luahnya.

Video berdurasi 19 saat itu menerima 1.3 juta tontonan selain hampir 1,300 k0men netizen yang rata-rata memuji hubungan baik lelaki itu dengan bkas isterinya tanpa berasa kekok demi anak tersayang.

Difahamkan, Mohd Asraf yang memiliki saluran Y0uTube sendiri juga telah mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita dikenali sebagai Rabiatu Adawiyah.

Sumber: TikT0k @mohdasraffirdaus, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Bawa Anak Pergi Majlis Kawin Bkas Isteri, Lelaki Tersebak Diatas PeIamin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*