[VlDEO] Dah Smbuh Tak Payah Buat Nampak N4zak Sangat, lbu AIiff Syukri SeIamba S0und Ank

Sejak semalam, ramai yang mulai bertanyakan tentang kondisi kesihatan usahawan kosmetik terkenal, Dato’ Seri AIiff Syukri Kamarzaman yang disahkan pos1tif C0v1d-19 stage 3.

Beliau juga sempat memohon m4af di media sosiaI kepada sesiapa sahaja kerana bimbang ny4wanya tidak panjang berikutan mendapat jngkitan w4bak tersebut seusai pulang dari Turki.

Keadaannya yang dilihat agak truk dan tdak bermaya membuatkan ramai yang prihatin serta mendoakan agar usahawan tersebut segera smbuh.

Bonda kata beliau saja nak viraI

Namun berbeza pula dengan perk0ngsian ibunya iaitu Rozita Ibrahim yang biasa di panggil Bonda Rozita. Dalam penulisan wanita itu di Instagram apabila ‘mem4rahi’ anaknya kerana mulai mencari pubIisiti dengan video yang agak mnyedihkan.

Menurut Bonda Rozita, Aliff Syukri sudah hampir sembuh dan meminta usahawan itu tidak membuat drama seolah-olah sudah n4zak dengan meminta m4af kepada netizen sedangkan tidak kepadanya.

Tindakan membuat orang lain risau akan kesihatannya benar-benar membuatkan Bonda Rozita naik ang1n kerana tidak dapat menghubungi anknya dan terpaksa bertegas di media sosiaI agar tidak mendapat pelbagai kec4man dari netizen.

Aliff Syukri dah jelaskan hal sebenar

Susulan daripada itu, Aliff Syukri telah memuat naik perk0ngsian di media sosiaInya lagi dengan menjelaskan yang beliau memang s4kit dan terkena jngkitan C0v1d-19 stage 3 bukan gimik kerana sedang berada di h0spital ketika ini.

Beliau sudah berada di h0spital sejak empat ke lima hari yang lepas dan kini dalam proses penymbuhan. SaIah faham berkenaan video juga telah dijelaskan setelah truk dikec4m ibunya sendiri di media sosiaI.

Sumber: Instagram Aliff Syukri, Bonda Rozita Ibrahim, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Dah Smbuh Tak Payah Buat Nampak N4zak Sangat, lbu AIiff Syukri SeIamba S0und Ank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*