[VlDEO] Talita Nak lbu Baru, lbu Shuib Sudah Tetapkan Syarat Untuk Bakal Pengganti

Baru-baru ini perk0ngsian video di lnstagram Allahyrham Siti Sarah menjadi perhatian ramai apabila anak perempuan Shuib iaitu Talita mahukan ibu baru.

Menerusi video tersebut, Salamiah turut terkjut dengan permintaan Talita yang mahukan ibu baru kerana mahukan adik perempuan pula.

“Tengok ni ha Talita ni, suruh Daddy kahwin, nak mak t1ri ke? Berani ke?” tanya Salamiah.

Dalam entri berkenaan, Salamiah turut mengemukakan syarat-syarat jika ada wanita yang mahu berkahwin dengan anaknya itu.

“Kalau nak kahwin dengan Daddy, pertama dia mesti kena pandai masak sebab Daddy kuat makan. Macam ibu kena masak pukul 2-3 pagi, sanggup ke siapa nak kahwin dengan Daddy tu?

“Mama ni taklah truk sangat nak hadap, nak jaga hati suami kena jaga perut dia, itu jelah kot, lebih-lebih pulak mak mertua. Ni nak mak t1ri sangat ni, nak ke jadi Bawang Putih Bawang Merah?” katanya.

Perk0ngsian itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang berharap Shuib dipertemukan wanita yang baik jika bertemu j0doh lagi.

Kata netizen lagi, tidak bermakna jika berkahwin lagi tidak sayangkan yang ‘lama’ tetapi untuk teruskan kehidupan menjaga anak-anak yang memerlukan insan bergelar ibu.

Terdahulu, Siti Sarah mninggaI dunia pada 9 Ogos 2021 ak1bat C0v1d-19. Beberapa hari sebelum ini Allahyrham selamat meIahirkan b4yi lelaki, Ayash Affan melalui pembdahan tanpa sedar.

Sumber: Gempak, RK

Be the first to comment on "[VlDEO] Talita Nak lbu Baru, lbu Shuib Sudah Tetapkan Syarat Untuk Bakal Pengganti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*