[VlDEO] RaIit Dengar PU Riz Bacakan D0a, Neelofa Trkejut B4by Tiba2 Mnendang

Sedar tak sedar, selebriti terkenal, Neelofa, 32 dikhabarkan bakal meIahirkan ank sulungnya tidak lama lagi. Walaupun tidak ada sebarang pengumuman berkenaan kehamiIannya, namun beliau sendiri mengakui tdak boleh mrahsiakan sebarang khabar baik ini kerana lambat laun akan diketahui umum juga.

Neelofa dan suaminya, Haris Ismail, 26 sememangnya tidak pernah menyembunyikan apa-apa dan kerap sahaja membuat Iive di Instagram bagi berk0ngsi ilmu dan mempromosikan produk perniagaan mereka.

B4by mnendang time dengar zikir

Dalam saIah satu live IG Iive yang dilakukan mereka ketika Haris sedang membaca zikir-zikir, tiba-tiba wajah Neelofa berubah dan beliau segera mengusap-usap lembut prutnya.

Hal ini dik0ngsikan semula peminat pasangan tersebut di akaun TikT0k dikenali sebagai ainunumairah__ dan mendapat t0ntonan lebih dari setengah juta walaupun tidak sampai sehari ia dimuat naik.

Semoga semua urusan dipermudahkan

Momen Neelofa trkejut kerana b4yi dalam kndungan sedikit aktif itu telah mendapat perhatian ramai kerana secara kebetulan suaminya sedang mengalunkan zikir .

Susulan daripada itu, ramai yang meninggaIkan k0men dengan tumpang bahagia melihat seIebriti kesayangan mereka bakal menimang cahaya mata. Tak hanya itu, mereka turut mendoakan agar Neelofa dan Haris dipermudahkan segala urusan sehingga b4yi sulung mereka selamat diIahirkan.

Sumber: TikT0k @ainunumairah___, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] RaIit Dengar PU Riz Bacakan D0a, Neelofa Trkejut B4by Tiba2 Mnendang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*