[VlDEO] Hidayah Iuah Rasa Sebak Nampak VeIIfire Arwh Abam Kini Dipandu Orang Lain

Isteri mana yang tak sdih bila mengenangkan semula segala kenangan yang telah dicipta bersama arwh suami? Bagi mana-mana isteri yang mempunyai pengalaman kehiIangan suami pasti faham akan perasaan ini.

Selain itu, si balu pasti akan sedikit sebanyak mengimbau semula kenangan bersama suami yang pernah ada dulu apabila melihat hrta peninggaIan mereka.

Begitulah yang terjadi kepada baIu pelawak tanah air Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan, Siti Norhidayah Mohd Ali.

Baru-baru ini sebuah video TikT0k yang dik0ngsikan sendiri oleh Hidayah yang mengatakan dirinya sebak apabila melihat kereta jenis Toyota Vellfire yang pernah dimiliki Abam melintasi jalan raya dan dipandu oleh orang lain.

Menurut kapsyen di video tersebut, Hidayah sengaja merakamkan momen tersebut agar anak mereka, Hamzah tahu tentang kereta yang pernah dipakai ayahnya. Tambah Hidayah lagi, kereta Vellfire tersebut dibeli dahulu adalah untuk keselesaan anak mereka.

“Ternampak kereta arwh suami – BNP 639. Hanya tinggal kenangan. Bila Hamzah dah besar inilah kereta ayah. Ayah pernah cakap kereta ini untuk keselesaan anaknya.

“Hamzah nanti doakan bisnes ibu berjaya boleh Ibu beli kereta macam arwh ayah,” tulisnya.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai yang mendoakan kesejahteraan keluarga tersebut. Selain itu, banyak komen2 positif yang diberikan oleh netizen di TikT0k untuk menyokongnya.

VlDEO:

Sumber: tikt0k hidayah, IM

Be the first to comment on "[VlDEO] Hidayah Iuah Rasa Sebak Nampak VeIIfire Arwh Abam Kini Dipandu Orang Lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*