[VlDEO] Cari EX Minta Maaf”- PeIamin Anganku Musn4h, Netizen Dkwa Bkas Kekasih BeIum Restu

Setiap pasangan pngantin pastinya menginginkan majlis yang dirancang berjalan dengan sempurna dan tiada sebarang masaIah. Oleh itu, segala senarai semak dibuat dengan teliti agar semuanya terurus dan tidak menyesaI dikemudian hari.

Walau bagaimanapun, setiap yang dirancang itu boleh bertukar menjadi huru-h4ra dalam sekelip mata sahaja seperti yang dilalui oleh pasangan pengantin ini.

Pelamin anganku mvsnah waktu akad nikah

Menerusi sebuah video tuIar di laman TikT0k, dilihat majlis akad nikah sedang berlangsung dan pengantin lelaki berdebar-debar menghadap tok kadi untuk melafazkan akad nikah.

Namun begitu, apa yang menjadi perhatian ramai adalah pada saat ke-8 apabila peIamin rntuh secara tiba-tiba.

Tidak cukup dengan itu, ada yang meminta pengantin lelaki untuk pergi mencari bkas kekasihnya balik bagi meminta m4af supaya perkahwinan dia dan pasangan direstui.

Reaksi ‘trkejut’ tok kadi dalam video itu turut mncuri perhatian warganet kerana dikatakan masih sempat membuat ‘mini love’ ketika kjadian itu berlaku.

Pada masa yang sama, ramai meIuahkan kelegaan kerana pengantin perempuan tidak mengalami sebarang keceder4an sewaktu peIamin itu terjtuh secara tiba-tiba.

Melihat kepada ins1den itu berlaku secara tiba-tiba, beberapa warganet berpendapat ia berlaku disebabkan oleh ketidakstabilan tapak peIamin dan rintangan angin dalam dewan berkenaan.

Apa-apa pun, didoakan semoga bahtera rumah tangga pasangan itu bahagia dan kekal sehingga ke akhir hayat.

Sumber: TikT0k @gemukayam, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Cari EX Minta Maaf”- PeIamin Anganku Musn4h, Netizen Dkwa Bkas Kekasih BeIum Restu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*