[VlDEO] Ditmpar Suami Ketika Umum Diri HamiI, Wanita Reda DICERAl Dalam Pntang

Suami merupakan insan yang bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi isteri selepas dinikahinya. Perjanjian tersebut sudah mulai dilaksanakan selepas ia selesai sahaja melafazkan akad.

Namun, bukan semua isteri bernasib baik mendapat suami yang boleh menggalas tanggungjawab besar itu memandangkan sikap setiap orang boleh berubah-ubah walaupun sudah lama kita kenali.

Suami tak bertnggungjawab

Kisah sdih ini diceritakan sendiri oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Puan Nabiela apabila diabaikan seorang suami walaupun mereka berkahwin atas dasar cinta.

Menurutnya, dalam perk0ngsian beberapa hari yang lalu, suaminya ketika itu telah berlaku cur4ng serta culas dalam memberikan nfkah.

Kena tmpar waktu beritahu hamiI

Bercerita tentang kehamiIan ank pertama, dia memaklumkan pernah ditmpar sewaktu memberitahu hamiI zur1at mereka. Situasi berkenaan sememangnya sangat mnyedihkan kerana bercadang mahu membuat kejutan sewaktu hari lahir suaminya itu.

Setelah ins1den berkenaan dia telah ditinggaIkan dan melalui proses kehamiIan serta bersaIin tanpa suami disisi memandangkan lelaki itu mnyekat nombor telefonnya sehingga mereka sukar berhubung.

Maklum dah bersaIin pun tak diIayan

Setelah ank mereka diIahirkan, wanita itu mendkwa yang suaminya masih lagi tdak menghiraukan mereka ank-branak sehinggalah dia dicer4ikan ketika berpntang.

Walau bagaimanapun, dia yang kini menyandang status ibu tunggaI mengakui bahawa kehidupannya berada dalam keadaan yang lebih baik selepas dicer4ikan.

Dia juga sedang memulakan hidup baru dan menganggap pencer4iannya adalah satu bentuk pengajaran yang cukup luar biasa supaya lebih berhati-hati dalam mengenali seseorang untuk dijadikan sebagai teman hidup.

Per1tnya apa yang dilalui

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men yang pelbagai dengan berasa smpati mendengar kisah wanita kuat itu.

Mereka juga mengakui bahawa seorang wanita yang ingin mencari teman hidup haruslah menyelidik dahulu latar belakang suami supaya tdak menjadi mngsa lelaki tdak bertanggungjawab.

Sumber: TikT0k @_nabielaa.maaseh, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Ditmpar Suami Ketika Umum Diri HamiI, Wanita Reda DICERAl Dalam Pntang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*